Clubul de fotbal B.F.S┬áa fost dezvoltat dup─â modelul unui club de fotbal de tineret din Marea Britanie, misiunea noastr─â fiind aceea de a perfec┼úiona abilit─â╚Ťile de fotbal ale copiilor indiferent de v├órsta lor.

Copiii care se al─âtur─â echipei noastre „British Football Club”, vor urma o serie de programe de educa┼úie ├«n fotbal ┼či vor avea posibilitatea de a juca jocuri de fotbal bine structurate cu echipe locale, na┼úionale ┼či interna┼úionale astfel ├«nc├ót abilit─â┼úile lor s─â se fixeze ├«n totalitate.

  • Nutri┼úie

  • Echipe de atac

  • Echipe ├«n ap─ârare

  • Posesie

  • Trecere ╚Öi finisare

  • Joc pozitional

  • Seturi

  • Altele

Am dezvoltat metode de antrenament pentru copii astfel ├«nc├ót s─â participe cu pl─âcere ╚Öi ├«nc├óntare. Noi consider─âm c─â pentru a forma campioni este neceasar s─â ├«mbin─âm pl─âcerea de a juca fotbal cu ambi╚Ťia, dorin╚Ťa ╚Öi munca.

Antrenamentele ├«ncorporeaz─â distrac╚Ťie, jocuri de mi╚Öcare rapid─â care permit copilului s─â se bucure de o experien╚Ť─â deosebit─â at├ót ├«n sesiunile de instruire, dar mai ales ├«n tabere de fotbal.

╚ścoala noastr─â de fotbal ofer─â copiilor posibilitatea de a practica sport de performan╚Ť─â ├«n cele mai bune condi╚Ťii al─âturi de antrenori de na╚Ťionalitate britanic─â califica╚Ťi UEFA, folosind antrenori de na╚Ťionalitate str─âin─â dorim s─â trensmitem micilor fotbali╚Öti o educa╚Ťie bazat─â pe schimburi culturale care ├«i vor ajuta s─â ├«nve╚Ťe limba englez─â ├«ntr-un mod nativ.

Ne propunem s─â form─âm sportivi de performan╚Ť─â ╚Öi de a-i promova at├ót pe plan intern c├ót ╚Öi la nivel interna╚Ťional.

Echipa noastr─â de antrenori ofer─â ├«n permanen╚Ť─â copiilor condi╚Ťii excelente, at├ót de preg─âtire (teren, baze sportive moderne, echipament sportiv complet, mingi, etc ), c├ót ╚Öi cazare ╚Öi scolarizare (cazare la hotel ╚Öi ╚Öcoal─â ÔÇô pentru copii veni╚Ťi din afara Bucure╚Ö╚Ťiului ╚Öi nu numai, minim 3 mese pe zi, vitaminizare, recuperare, transport, etc. ).

Punem un accent deosebit pe comunicarea dintre copii, parin╚Ťi ╚Öi antrenori. Comunicarea reprezint─â unul dintre principalele aspecte ce asigur─â o dezvoltare rapid─â, armonios─â ╚Öi sanatoas─â copiilor, care vor ├«nv─â╚Ťa c─â o minte s─ân─âtoas─â trebuie s─â fie ├«nso╚Ťit─â de un corp s─ân─âtos.

Antrenorii ├«╚Öi doresc s─â ob╚Ťin─â al─âturi de micii forbali╚Öti pozi╚Ťii c─ât mai bune at├ót ├«n campionat c├ót ╚Öi ├«n turneele desf─â╚Öurate ├«n ╚Ťar─â ╚Öi ├«n str─âin─âtate.

Vino alaturi de noi pentru o sesiune de formare gratuit─â!