Clubul de fotbal B.F.S a fost dezvoltat după modelul unui club de fotbal de tineret din Marea Britanie, misiunea noastră fiind aceea de a perfecţiona abilitățile de fotbal ale copiilor indiferent de vârsta lor.

Copiii care se alătură echipei noastre „British Football Club”, vor urma o serie de programe de educaţie în fotbal şi vor avea posibilitatea de a juca jocuri de fotbal bine structurate cu echipe locale, naţionale şi internaţionale astfel încât abilităţile lor să se fixeze în totalitate.

  • Nutriţie

  • Echipe de atac

  • Echipe în apărare

  • Posesie

  • Trecere și finisare

  • Joc pozitional

  • Seturi

  • Altele

Am dezvoltat metode de antrenament pentru copii astfel încât să participe cu plăcere și încântare. Noi considerăm că pentru a forma campioni este neceasar să îmbinăm plăcerea de a juca fotbal cu ambiția, dorința și munca.

Antrenamentele încorporează distracție, jocuri de mișcare rapidă care permit copilului să se bucure de o experiență deosebită atât în sesiunile de instruire, dar mai ales în tabere de fotbal.

Școala noastră de fotbal oferă copiilor posibilitatea de a practica sport de performanță în cele mai bune condiții alături de antrenori de naționalitate britanică calificați UEFA, folosind antrenori de naționalitate străină dorim să trensmitem micilor fotbaliști o educație bazată pe schimburi culturale care îi vor ajuta să învețe limba engleză într-un mod nativ.

Ne propunem să formăm sportivi de performanță și de a-i promova atât pe plan intern cât și la nivel internațional.

Echipa noastră de antrenori oferă în permanență copiilor condiții excelente, atât de pregătire (teren, baze sportive moderne, echipament sportiv complet, mingi, etc ), cât și cazare și scolarizare (cazare la hotel și școală – pentru copii veniți din afara Bucureșțiului și nu numai, minim 3 mese pe zi, vitaminizare, recuperare, transport, etc. ).

Punem un accent deosebit pe comunicarea dintre copii, parinți și antrenori. Comunicarea reprezintă unul dintre principalele aspecte ce asigură o dezvoltare rapidă, armoniosă și sanatoasă copiilor, care vor învăța că o minte sănătoasă trebuie să fie însoțită de un corp sănătos.

Antrenorii își doresc să obțină alături de micii forbaliști poziții căt mai bune atât în campionat cât și în turneele desfășurate în țară și în străinătate.

Vino alaturi de noi pentru o sesiune de formare gratuită!