Pagina principal─â Declara╚Ťie de responsabilitate

Informa╚Ťiile afi╚Öate pe aceste pagini web ╚Öi ├«n toate materialele publicate de British Football School sunt proprietatea British Golf School Limited a British School School School ╚Öi nu trebuie copiate sau reproduse sub nicio form─â f─âr─â consim╚Ť─âm├óntul scris al proprietarilor. ├Änc─âlc─ârile acestui drept de autor pot duce la luarea de m─âsuri juridice de c─âtre British Football School, ├«mpotriva unor p─âr╚Ťi abuzive ╚Öi ├«n leg─âtur─â cu legea dreptului de autor.

Materialul vizualizat prin intermediul unor site-uri web ter╚Ťe, accesate prin www.bfsromania.ro, nu este neap─ârat sub conducerea British Football School. British Football School nu va fi tras─â la r─âspundere pentru nici o pierdere sau daun─â care ar putea ap─ârea din utilizarea site-urilor web ter╚Ťe sau a contractelor ├«ncheiate ├«n urma utiliz─ârii unor astfel de site-uri ter╚Ťe p─âr╚Ťi.

Trebuie s─â recunoa╚Öte╚Ťi faptul c─â utilizarea acestor site-uri web ter╚Ť─â parte este la discre╚Ťia dvs. ╚Öi este guvernat─â de termenii ╚Öi condi╚Ťiile de utilizare aplicabile site-urilor relevante.

Politica de rambursare

╚ścoala britanic─â de fotbal a rezervat dreptul de a refuza cererile de rambursare, cu excep╚Ťia cazului ├«n care personalul de conducere de la British Football School consider─â c─â circumstan╚Ťele sunt extenuante.

Politica de confidentialitate

Toate informa╚Ťiile furnizate British Football School, fie pe internet (rezervare ╚Öi ├«nregistrare, anchete ╚Öi coresponden╚Ť─â prin e-mail), fie ├«n scris (rezervare, ├«nregistrare ╚Öi acordul clientului), de c─âtre clien╚Ťii no╚Ötri, inclusiv, dar f─âr─â a se limita la, De c─âtre p─ârin╚Ťi / tutorii copiilor ├«nregistra╚Ťi la ╚ścoala Britanic─â de Fotbal. (Precum ╚Öi informa╚Ťiile furnizate de sponsorii, furnizorii, agen╚Ťii ╚Öi to╚Ťi asocia╚Ťii ai British Football School) vor fi trata╚Ťi cu cea mai strict─â confiden╚Ť─â.

Politica privind drepturile de imagine

├Än scopul publicit─â╚Ťii ╚Öi marketingului, British Football School produce de multe ori materiale tip─ârite ╚Öi on-line care con╚Ťin imagini ale copiilor ├«nregistra╚Ťi. Imaginile sunt folosite numai ├«n scopuri promo╚Ťionale, iar drepturile asupra acestor imagini sunt copiate ├«n scris la British Football School ╚Öi, prin urmare, reproducerea acestor imagini de c─âtre ter╚Ťi este interzis─â de legea dreptului de autor.

Prin ├«ncheierea acestui acord cu ╚ścoala Britanic─â de Fotbal, clien╚Ťii ├«n╚Ťeleg c─â putem folosi imagini ale membrilor ├«nregistra╚Ťi ├«n scopuri promo╚Ťionale proprii.

Politica de s─ân─âtate

╚ścoala de fotbal britanic─â solicit─â tuturor clien╚Ťilor s─â semneze o renun╚Ťare la r─âspunderea pentru participarea copilului la sesiunile noastre de formare.

Toate problemele de s─ân─âtate preexistente care pot afecta capacitatea unui copil de a participa la sesiunile de formare ale British Football School trebuie s─â fie raportate ├«nainte de participarea copilului la sesiunile noastre. ├Än plus, dac─â un copil a fost bolnav sau bolnav ╚Öi starea sa de s─ân─âtate a avut ca rezultat fie a) absen╚Ťa din ╚Öcoal─â ╚Öi / sau b) vizitarea unui medic / spital pentru a primi sfatul medicului, tratamentul sau medica╚Ťia, atunci aceste informa╚Ťii trebuie raportate Personalul din administra╚Ťia ╚Öcolii britanice de fotbal.

╚ścoala de fotbal britanic─â ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a nu include copilul ├«n trenul copilului dac─â este considerat c─â nu este potrivit s─â participe.

Dac─â un copil bolnav sau bolnav ╚Öi starea sa de s─ân─âtate sa ├«mbun─ât─â╚Ťit, atunci o copie a certificatului medical care s─â dovedeasc─â capacitatea sa de fitness trebuie trimis─â personalului ╚Öcolii de fotbal britanic ├«nainte ca copilul s─â se poat─â reintra ├«n sesiunile de antrenament.

V─â recomand─âm ca to╚Ťi copiii s─â aib─â o poli╚Ť─â de asigurare medical─â valabil─â sau s─â aib─â un medic ├«nregistrat ├«nainte de a lua parte la orice sport.

Protejarea politicii

╚ścoala de fotbal britanic─â recunoa╚Öte c─â fiecare copil care particip─â la fotbal trebuie s─â poat─â participa la un mediu pl─âcut ╚Öi sigur. Prin urmare, British Football School recunoa╚Öte responsabilitatea noastr─â de a proteja bun─âstarea fiec─ârui copil care a fost ├«ncredin╚Ťat─â ├«ngrijirii sale ╚Öi se angajeaz─â s─â lucreze pentru a oferi un mediu sigur pentru to╚Ťi membrii.

Principiile cheie sunt urm─âtoarele:

  • Bun─âstarea copilului dumneavoastr─â este ╚Öi trebuie s─â fie ├«ntotdeauna cel mai important factor.
  • To╚Ťi copiii au dreptul de a fi proteja╚Ťi de abuz, indiferent de capacitatea lor, etnie, religie, abilitate lingvistic─â, capacitate fizic─â / mental─â sau sex.
  • Avem un rol de jucat ├«n protejarea tuturor copiilor de efectele fizice, sexuale sau emo╚Ťionale, precum ╚Öi din neglijarea sau h─âr╚Ťuirea. Orice abuz de acest tip nu este acceptabil.

Dac─â apar abuzuri, to╚Ťi copiii ╚Öi clien╚Ťii ar trebui s─â fie capabili s─â spun─â ╚Öi s─â ╚Ötie c─â incidentele vor fi tratate cu promptitudine. To╚Ťi membrii personalului nostru au grij─â, supravegheaz─â, instruiesc sau se afl─â ├«n responsabilitatea exclusiv─â a copiilor, iar tinerii trebuie s─â fi efectuat un control penal.
Toate suspiciunile ╚Öi acuza╚Ťiile de abuz vor fi luate ├«n serios ╚Öi vor r─âspunde rapid.

Politica privind egalitatea

╚ścoala Britanic─â de Fotbal se angajeaz─â s─â promoveze egalitatea de ╚Öanse ╚Öi, prin urmare, nu face distinc╚Ťii cu privire la copiii membri pe baza abilit─â╚Ťii, etnicit─â╚Ťii, religiei, abilit─â╚Ťilor lingvistice, abilit─â╚Ťilor fizice / mentale sau sexului.

Vino alaturi de noi pentru o sesiune de formare gratuit─â!